Over ons

Nieuwe auto, klasse en team 

Na jarenlang te hebben meegelopen bij verschillende raceteams en op vele (int.) circuits te zijn geweest is het tijd om de grote stap te zetten binnen de racewereld en een nieuw, jong en gedreven team neer te zetten met winnaarsmentaliteit!

Met een paar BMW M2 CS Motorsport auto’s als paradepaardjes hebben we inmiddels meer dan 15 auto’s en voor beginners en amateur racers tot professionele kampioenschapskandidaten kunnen wij het gehele pakket verzorgen. Tot professionele 1 op 1 begeleiding met onder andere een rijderscoach/data analyse (Christiaan Frankenhout) en professionele monteurs (Nico Roelofsen) met lange praktijkervaring in de race wereld die er samen voor zorgen om auto en coureur naar elkaar toe te laten groeien.

Van jonge karters die de overstap willen maken in de Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup maken we op basis van het budget wat te besteden is een traject voor de beste voorbereiding op een seizoen. Naast races en kampioenschappen zijn wij ook het adres voor het ultieme dagje uit op het circuit!

Met een grote vloot auto’s kunnen wij groepen van 5 tot 50+ personen hun dag van hun leven laten meemaken. Hiervoor maken wij uiteraard graag een offerte op maat voor u en een paar vrienden en/of uw bedrijfs experience day.

Maikel Verkade