Kom met de gehele afdeling racen!

U wilt uw zakenrelaties, prospects of medewerkers verrassen met een onvergetelijke ervaring. Een dag vol actie waar nog lang over nagepraat zal worden is het doel. Wij hebben de oplossing voor u! 

Op maat stellen wij uw ideale autosportprogramma samen. Van circuit rijden tot driften, karten of rallyrijden: MV Motorsport Incentives regelt het. 

Voor kleinere groepen hebben wij de meest populaire incentives verwerkt in kant en klare pakketten. Kijk hieronder alvast om ideeën op te doen, of neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin wij de wensen inventariseren, kijken naar mogelijkheden en beschikbare data doornemen. 

Van A tot Z organiseert MV Motorsport Incentives bedrijfsuitjes en incentives waar u met uw relaties nog lang van zult nagenieten. Het plezier van uw gasten en de veiligheid staan centraal. Daarom wordt u volledig ontzorgd door ons team, zowel vooraf als tijdens het evenement. Uw gasten hoeven alleen naar het circuit te komen, de rest regelen wij. Bij aankomst wordt u ontvangen met een versnapering en een welkomstwoord, daarna begint het echte werk!

Tijdens incentives op het circuit is het mogelijk om hot laps naast professionele coureurs mee te maken. Voluit op de limiet over het circuit rondgereden worden is een belevenis op zich! 

Iedereen stapt dolenthousiast uit, dat garanderen wij. We hebben nog meer ideeën die we graag in een persoonlijk gesprek zullen delen, zodat jullie uiteindelijk een fantastisch dagprogramma krijgen dat past bij het doel van het evenement. Teambuilding was nog nooit zo leuk! 

Eventuele bedrijfs- of productpresentaties kunnen naar wens worden ingepast in het programma. De branding en aankleding van een event kan volledig in jullie huisstijl worden uitgevoerd. Graag doen we een voorstel voor de ideale incentive, of het nu gaat om twee of tweehonderd deelnemers! Met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan contact op. 

VERRASSENDE BEDRIJFSUITJES IN DE AUTOSPORT
ZELF RIJDEN OP CIRCUIT ONDER BEGELEIDING
VAN A TOT Z VERZORGDE INCENTIVES
1 OP 1 INSTRUCTIE VAN DE BESTE TRAINERS