4-Daagse racecursus “Het begin van je carrière”

Wil jij je racelicentie halen en heb je ambitie om uit te komen in 1 of meerdere kampioenschappen? Je leert hier alle technieken die nodig zijn om beheerst en met hoge snelheid jezelf met elke ronde te verbeteren.

Wagenbeheersing door driften, remproeven, slalom, proefstarts en mini sprintraces, verdedigende en inhaaltechnieken komen allemaal aanbod met een intensieve begeleiding. Wij verzorgen het complete pakket voor u of uw kind.

Dag 1: Je Eerste Ontmoeting

Wij kiezen een geschikte testdag uit om de eerste meters te maken op het circuit. Samen met een instructeur begin jij je carrière en maak je kennis met de plaats op het asfalt. Je word samen 1 met de auto en zo maak je samen met jouw instructeur de basis voor de daarop volgende 2-Daagse racecursus.

Dag 2: Driftig

Wagenbeheersing!! Om snel te kunnen zijn heb je wagenbeheersing nodig. Wat doet een auto als ik dit of dat doe? En misschien nog belangrijker, hoe vang ik het op en kom ik uit de situatie om te voorkomen dat je naast de baan raakt?! Deze dag nemen we je mee voor een dagje driften! Leer je auto kennen als hij uitbreekt en wat te doen als het bijna fout gaat.. Je leert t allemaal op deze dag.

Dag 3 & 4: Racecursus

Deze 2 dagen ben jij op het circuit Zandvoort of TT Assen om je te meten met de diversen aspecten die voorbijkomen voor het behalen van jou racelicentie. Zowel op basis van de praktijk als theorie zal je hier een hoop leren. Uiteraard rij je deze 2 dagen met dezelfde raceauto als waar je hiervoor mee hebt gereden. 5-Daagse racecursus “ Het echte werk” Dit is een extra dag om de puntjes op de “i” te zetten na het behalen van jou “Club” racelicentie. Je bent dus klaar voor het echte werk!! Het EU Licentie. Nu je de basis onder de knie hebt gaan we je klaarstomen om je te kunnen meten met de andere ceureurs. Want wil je uiteindelijk rijden bij de Supercar Challenge of een keertje naar het buitenland dan heb je een “EU-Licentie” nodig.