2-Daagse racecursus “Het begin van je carrière”

'e'e

Wil jij je racelicentie halen en heb je ambitie om uit te komen in één of meerdere kampioenschappen? Je leert hier alle technieken die nodig zijn om beheerst en met hoge snelheid jezelf met elke ronde te verbeteren. Een race cursus is zowel te volgen op Circuit Zandvoort als TT Circuit Assen. 

Wagenbeheersing door driften, remproeven, slalom, proefstarts en mini sprintraces, verdedigende en inhaaltechnieken komen allemaal aanbod met een intensieve begeleiding. Wij verzorgen het complete pakket voor u of uw kind.

Dag 1: Wagenbeheersing en theorie

Om snel te kunnen zijn heb je wagenbeheersing nodig. Wat doet een auto als ik dit of dat doe? En misschien nog belangrijker, hoe vang ik het op en kom ik uit de situatie om te voorkomen dat je naast de baan raakt?! Tijdens de eerste dag van de cursus wordt er gefocussed op wagen beheersing en theorie. Zo wordt de basis gelegd om een goede coureur te worden. 

Dag 2: Racecursus

Op de tweede dag worden ligt de focus op circuit training. Je gaat samen met je instructeur steeds snellere rondes neer zetten. Ook zul je race starts oefenen. Aan het einde van de dag is het theorie en praktijk examen. Hierna wordt de dag afgesloten met een diploma uitreiking en een lekkere borrel. 

Gefeliciteerd je hebt je racelicentie behaald! En nu? Racen natuurlijk! Wil jij meteen weer achter het stuur stappen en ben je er klaar voor om echte races te gaan rijden? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij zijn als team actief in verschillende kampioenschappen. Bekijk ze allemaal op deze pagina.